lördag 20 mars 2010

Surprise - Världen är så liten!


Man kan ju fundera över varför så många människor bloggar och sannolikt finns det lika många svar på det som det finns bloggare.

Jag blev hur som helst otroligt överraskad när jag idag upptäckte att det är några personer som läser min blogg! Jösses!


När jag startade min blogg var det ett helt eget projekt, enbart för mig. (Jo, jag vet att sidan är publik så jag fattade att någon skulle kunna läsa den.) However, anledningen var att jag dels var så trött på att leta efter "mina" recept på allehanda ställen - urklipp, i skrivböcker eller i kokböcker. Jag ville helt enkelt ha dem samlade och dessutom få göra det med fina bilder - nästan som en riktig kokbok. (Som alltid varit min dröm). Att recepten sen finns tillgänglig för andra med hjälp av den här tekniken är ju helt fantastiskt. Och dessutom gillar jag att skriva. Därav min blogg.

Men som sagt att nån annan än jag själv och ev någon jag känner skulle hitta hit hade jag nog inte räknat med. Jag känner mig oerhört smickrad.
Dessutom upptäckte jag att en av de personer som läser min blogg är en tjej från min gamla skola -grundskolan - vars mamma varit min lillasysters lekisfröken och min mammas kollega. Hennes lillasyster och jag kände varandra lite bättre eftersom det bara var ett år mellan oss. Och denna person verkar nu vara kompis med min kompis Carina tack vare deras scrapbookande....

Världen är så liten!!!

Ja, du Carina - nu har du lite att fundera över.
Och jag har fått en blogg till att följa över deras fingerfärdighet med sax och papper och vad de nu gör. :-) Nåt som Carina för övrigt lovat visa mig vid tillfälle - Scrapbooking alltså. Vi får se - man kanske blir "hookad" på det också.

3 kommentarer:

Mitt Pyssel Å Hem sa...

Ha Ha i helgen som varit har jag/vi kommit på att du känner Katta och hennes syster, jag vet en till som haft din mamma som fröken :-).
Nu måste du hänga med mig!!!!!
Kram
//Carina

Köket sa...

Hmmm, nä det kan jag inte komma på. Hjälp mig med en ledtråd.

Köket sa...

Och du hade rätt såklart. Glömde jag att säga.