söndag 21 mars 2010

Jag åker till Shanghai - Jippie!

Efter en veckas strul med bokning av min flygbiljett så är det nu klart! Och helt säkert - jag åker till Shanghai den 18 maj. Känns hur roligt som helst. Jag ska åka och hälsa på min jobbarkompis Jeanette och hennes familj. Hennes man jobbar fn där borta i andra änden av världen.

Sören undrade om jag hade lust att hänga med honom och Sebastian nu i mars på en resa till Egypten och samtidigt kom det här upp som ett förslag efter mejlkontakt med Jeanette. Man kan väl säga att det inte var då där himla svårt att välja. Inte för att jag nåt emot att resa med Sören och Sebbe, det tycker jag skulle varit jättekul. Men dels tror jag att det blir himla mysigt för dem att få åka på tu man hand och dels ska det bli kul att resa själv - så långt. Och jag har ju aldrig varit i Asien så det blev hur många rätt som helst det här.

Och av min söta lilla mamma har jag fått en Reseguidebok om Shanghai så nu ska jag läsa in mig på allt man "ska" se och göra när man är i Shanghai. Har också fått veta av några jobbarkompisar att jag lyckats pricka in Världsutställningen som pågår där från maj till oktober.

Kul, kul, kul!

Hoppas nu bara att hennes familj står ut.....
Men jag ska försöka uppföra mig och vara snäll. Och självklart kommer jag att packa med mig lite surdegsbröd när jag åker dit, för det vet jag att Jeanette gillar.

1 kommentar:

Mitt Pyssel Å Hem sa...

Men ååå vad roligt att det blev så!
Är faktiskt lite avis :-).

Jag har en Canon EOS 1000D kamera; skall du kanske köpa en!?

Kramiis
//Carina A